Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.29
Acid glutamicg5.422
Alaninăg2.196
Argininăg2.336
Histidinăg1.153
Cistinăg0.466
Betainămg18.1
Valinăg1.792
Prolinăg1.722
Serinăg1.423
Fenilalaninăg1.427
Glicinăg2.199
Hidroxiprolinăg0.379
Triptofang0.237
Treoninăg1.443
Izoleucinăg1.643
Leucinăg2.873
Lizinăg3.053
Metioninăg0.941
Tirozinăg1.151
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.94
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.22
Acizi graşi saturaţi (total)g1.72
Colesterolmg90
Macronutrienți
Apăg58.7
Aport caloric / Energic totalkcal199
Lipide / Grăsimi (total)g5
Proteineg36.12
Minerale
Calciumg4
Cuprumg0.124
Fiermg3.32
Fosformg226
Magneziumg26
Manganmg0.018
Potasiumg334
Seleniuµg33
Sodiumg45
Zincmg4.56
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg137.6
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina DIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.14
Vitamina B12µg2.7
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.81
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.37
Vitamina B6mg0.28
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum