Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.3
Acid glutamicg5.427
Alaninăg2.179
Argininăg2.283
Histidinăg1.237
Cistinăg0.405
Betainămg18.1
Valinăg1.757
Prolinăg1.595
Serinăg1.381
Fenilalaninăg1.41
Glicinăg1.971
Triptofang0.405
Treoninăg1.578
Izoleucinăg1.624
Leucinăg2.855
Lizinăg3.006
Metioninăg0.925
Tirozinăg1.214
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.25
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.26
Acizi graşi saturaţi (total)g1.99
Colesterolmg90
Macronutrienți
Apăg58.1
Aport caloric / Energic totalkcal207
Lipide / Grăsimi (total)g5.8
Proteineg36.12
Minerale
Calciumg4
Cuprumg0.124
Fiermg3.32
Fosformg226
Magneziumg26
Manganmg0.018
Potasiumg334
Seleniuµg33
Sodiumg45
Zincmg4.56
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg137.6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina B12µg2.7
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.81
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.37
Vitamina B6mg0.28
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum