Carne de vită, fripturi din partea de sus a pulpei, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi din partea de sus a pulpei, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.009
Acid glutamicg3.311
Alaninăg1.341
Argininăg1.426
Histidinăg0.704
Cistinăg0.285
Betainămg13.5
Valinăg1.094
Prolinăg1.052
Serinăg0.869
Fenilalaninăg0.871
Glicinăg1.343
Hidroxiprolinăg0.232
Triptofang0.145
Treoninăg0.881
Izoleucinăg1.004
Leucinăg1.755
Lizinăg1.864
Metioninăg0.574
Tirozinăg0.703
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.428
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.303
Acizi graşi saturaţi (total)g3.123
Colesterolmg69
Macronutrienți
Apăg69.04
Aport caloric / Energic totalkcal166
Lipide / Grăsimi (total)g7.93
Proteineg22.06
Minerale
Calciumg21
Cuprumg0.097
Fiermg1.85
Fosformg212
Magneziumg24
Manganmg0.013
Potasiumg349
Seleniuµg26.5
Sodiumg60
Zincmg4.08
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg92.1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.087
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.33
Vitamina B12µg1.59
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.135
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.589
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.634
Vitamina B6mg0.653
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg12
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum