Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.162
Acid glutamicg5.212
Alaninăg2.11
Argininăg2.245
Histidinăg1.108
Cistinăg0.448
Betainămg17.4
Valinăg1.722
Prolinăg1.655
Serinăg1.367
Fenilalaninăg1.371
Glicinăg2.114
Hidroxiprolinăg0.365
Triptofang0.228
Treoninăg1.387
Izoleucinăg1.579
Leucinăg2.762
Lizinăg2.934
Metioninăg0.904
Tirozinăg1.106
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.561
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.308
Acizi graşi saturaţi (total)g3.17
Colesterolmg106
Macronutrienți
Apăg56.39
Aport caloric / Energic totalkcal224
Lipide / Grăsimi (total)g8.37
Proteineg34.72
Minerale
Calciumg15
Cuprumg0.129
Fiermg3.04
Fosformg213
Magneziumg23
Manganmg0.012
Potasiumg275
Seleniuµg34.7
Sodiumg56
Zincmg8.2
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg132.2
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.46
Vitamina B12µg2.69
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.231
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.243
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.682
Vitamina B6mg0.344
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg12
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum