Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2
Acid glutamicg3.296
Alaninăg1.335
Argininăg1.42
Histidinăg0.701
Cistinăg0.283
Betainămg13.5
Valinăg1.089
Prolinăg1.047
Serinăg0.865
Fenilalaninăg0.867
Glicinăg1.337
Hidroxiprolinăg0.231
Triptofang0.144
Treoninăg0.877
Izoleucinăg0.999
Leucinăg1.746
Lizinăg1.855
Metioninăg0.572
Tirozinăg0.7
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.119
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.232
Acizi graşi saturaţi (total)g1.875
Colesterolmg65
Macronutrienți
Apăg72.51
Aport caloric / Energic totalkcal139
Lipide / Grăsimi (total)g5.05
Proteineg21.96
Minerale
Calciumg15
Cuprumg0.091
Fiermg2.02
Fosformg201
Magneziumg23
Manganmg0.015
Potasiumg332
Seleniuµg24.5
Sodiumg74
Zincmg5.48
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg91.7
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina DIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.077
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.29
Vitamina B12µg2.11
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.168
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.221
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.654
Vitamina B6mg0.489
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum