Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.931
Acid glutamicg4.713
Alaninăg1.777
Argininăg1.981
Histidinăg0.948
Cistinăg0.316
Valinăg1.59
Prolinăg1.243
Serinăg1.18
Fenilalaninăg1.275
Glicinăg1.398
Hidroxiprolinăg0.136
Triptofang0.317
Treoninăg1.359
Izoleucinăg1.518
Leucinăg2.599
Lizinăg2.759
Metioninăg0.834
Tirozinăg1.078
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.45
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.308
Acizi graşi saturaţi (total)g2.271
Colesterolmg94
Macronutrienți
Apăg60.02
Aport caloric / Energic totalkcal189
Lipide / Grăsimi (total)g7.04
Proteineg29.34
Minerale
Calciumg8
Cuprumg0.148
Fiermg3.79
Fosformg233
Magneziumg22
Potasiumg287
Seleniuµg30
Sodiumg60
Zincmg7.87
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.075
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.13
Vitamina B12µg2.97
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.254
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.121
Vitamina B6mg0.261
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum