Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.446
Acid glutamicg3.936
Alaninăg1.487
Argininăg1.654
Histidinăg0.795
Cistinăg0.265
Valinăg1.326
Prolinăg1.042
Serinăg0.986
Fenilalaninăg1.063
Glicinăg1.177
Hidroxiprolinăg0.109
Triptofang0.266
Treoninăg1.135
Izoleucinăg1.265
Leucinăg2.167
Lizinăg2.3
Metioninăg0.696
Tirozinăg0.899
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5.87
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.461
Acizi graşi saturaţi (total)g4.285
Colesterolmg67
Macronutrienți
Apăg60.38
Aport caloric / Energic totalkcal216
Lipide / Grăsimi (total)g12.26
Proteineg24.61
Minerale
Calciumg8
Cuprumg0.095
Fiermg3.02
Fosformg210
Magneziumg20
Manganmg0.001
Potasiumg363
Seleniuµg28.9
Sodiumg71
Zincmg5.95
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg93.7
Vitamina D (D2 + D3)µg0.2
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.2
Vitamina DIU7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.082
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.15
Vitamina B12µg2.85
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.23
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.251
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.653
Vitamina B6mg0.257
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum