Carne de vită, friptură T-bone cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, friptură T-bone cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.585
Acid glutamicg4.338
Alaninăg1.585
Argininăg1.798
Histidinăg1.011
Cistinăg0.27
Betainămg9.6
Valinăg1.304
Prolinăg1.135
Serinăg1.09
Fenilalaninăg1.056
Glicinăg1.146
Hidroxiprolinăg0.113
Triptofang0.292
Treoninăg1.247
Izoleucinăg1.236
Leucinăg2.304
Lizinăg2.585
Metioninăg0.708
Tirozinăg1
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.282
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.298
Acizi graşi saturaţi (total)g2.152
Acizi graşi trans (total)g0.274
Colesterolmg59
Macronutrienți
Apăg71.86
Aport caloric / Energic totalkcal138
Lipide / Grăsimi (total)g5.34
Proteineg22.41
Minerale
Calciumg23
Cuprumg0.054
Fiermg1.77
Fosformg214
Magneziumg12
Manganmg0.002
Potasiumg284
Seleniuµg21.8
Sodiumg57
Zincmg4.01
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg56.6
Retinolµg2
Vitamina A, IUIU7
Vitamina A, RAEµg2
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.21
Vitamina B12µg1.84
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.2
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.73
Vitamina B6mg0.644
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum