Carne de vită, fleică, porţiune inferioară, de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fleică, porţiune inferioară, de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.551
Acid glutamicg4.204
Alaninăg1.702
Argininăg1.811
Histidinăg0.894
Cistinăg0.361
Betainămg14
Valinăg1.389
Prolinăg1.335
Serinăg1.103
Fenilalaninăg1.106
Glicinăg1.705
Hidroxiprolinăg0.294
Triptofang0.184
Treoninăg1.119
Izoleucinăg1.274
Leucinăg2.227
Lizinăg2.366
Metioninăg0.729
Tirozinăg0.892
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.391
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.231
Acizi graşi saturaţi (total)g1.972
Colesterolmg76
Macronutrienți
Apăg65.93
Aport caloric / Energic totalkcal163
Lipide / Grăsimi (total)g5.72
Proteineg28
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.07
Fiermg2.35
Fosformg177
Magneziumg19
Manganmg0.01
Potasiumg230
Seleniuµg31.7
Sodiumg37
Zincmg4.82
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg106.6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.063
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.36
Vitamina B12µg1.54
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.158
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.03
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.551
Vitamina B6mg0.376
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum