Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.534
Acid glutamicg4.176
Alaninăg1.691
Argininăg1.799
Histidinăg0.888
Cistinăg0.359
Betainămg13.9
Valinăg1.38
Prolinăg1.326
Serinăg1.096
Fenilalaninăg1.099
Glicinăg1.694
Hidroxiprolinăg0.292
Triptofang0.183
Treoninăg1.111
Izoleucinăg1.266
Leucinăg2.213
Lizinăg2.351
Metioninăg0.724
Tirozinăg0.886
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.279
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.329
Acizi graşi saturaţi (total)g3.452
Colesterolmg80
Macronutrienți
Apăg64.06
Aport caloric / Energic totalkcal194
Lipide / Grăsimi (total)g8.32
Proteineg27.82
Minerale
Calciumg15
Cuprumg0.086
Fiermg1.84
Fosformg211
Magneziumg23
Manganmg0.01
Potasiumg338
Seleniuµg31.2
Sodiumg56
Zincmg5.11
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg106
Vitamina B1 - Tiaminămg0.074
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.38
Vitamina B12µg1.74
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.142
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.208
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.546
Vitamina B6mg0.579
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum