Carne de vită, fleică din porţiunea superioară pentru friptură doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fleică din porţiunea superioară pentru friptură doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.879
Acid glutamicg4.745
Alaninăg1.922
Argininăg2.044
Histidinăg1.009
Cistinăg0.408
Betainămg15.8
Valinăg1.568
Prolinăg1.507
Serinăg1.245
Fenilalaninăg1.249
Glicinăg1.925
Hidroxiprolinăg0.332
Triptofang0.208
Treoninăg1.263
Izoleucinăg1.438
Leucinăg2.515
Lizinăg2.671
Metioninăg0.823
Tirozinăg1.007
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.944
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.188
Acizi graşi saturaţi (total)g1.602
Colesterolmg82
Macronutrienți
Apăg62.79
Aport caloric / Energic totalkcal177
Lipide / Grăsimi (total)g4.65
Proteineg31.61
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.09
Fiermg2.66
Fosformg207
Magneziumg22
Manganmg0.012
Potasiumg270
Seleniuµg40.4
Sodiumg43
Zincmg5.57
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg120.4
Vitamina B1 - Tiaminămg0.076
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.34
Vitamina B12µg1.62
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.171
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.436
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.623
Vitamina B6mg0.417
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg11
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum