Carne de vită, fleică, din porţiunea inferioară, pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fleică, din porţiunea inferioară, pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.056
Acid glutamicg3.388
Alaninăg1.372
Argininăg1.459
Histidinăg0.72
Cistinăg0.291
Betainămg13.6
Valinăg1.12
Prolinăg1.076
Serinăg0.889
Fenilalaninăg0.891
Glicinăg1.374
Hidroxiprolinăg0.237
Triptofang0.148
Treoninăg0.902
Izoleucinăg1.027
Leucinăg1.795
Lizinăg1.907
Metioninăg0.588
Tirozinăg0.719
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.816
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.185
Acizi graşi saturaţi (total)g1.476
Colesterolmg61
Macronutrienți
Apăg72.58
Aport caloric / Energic totalkcal128
Lipide / Grăsimi (total)g4.31
Proteineg22.19
Minerale
Calciumg20
Cuprumg0.099
Fiermg1.92
Fosformg214
Magneziumg24
Manganmg0.014
Potasiumg350
Seleniuµg28.2
Sodiumg59
Zincmg4.22
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg92.7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.09
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.29
Vitamina B12µg1.57
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.144
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.661
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.656
Vitamina B6mg0.656
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum