Carne de vită, fleică, din porţiunea inferioară, pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fleică, din porţiunea inferioară, pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.139
Acid glutamicg5.174
Alaninăg2.095
Argininăg2.228
Histidinăg1.1
Cistinăg0.445
Betainămg17.2
Valinăg1.71
Prolinăg1.643
Serinăg1.358
Fenilalaninăg1.361
Glicinăg2.098
Hidroxiprolinăg0.362
Triptofang0.226
Treoninăg1.377
Izoleucinăg1.568
Leucinăg2.741
Lizinăg2.912
Metioninăg0.897
Tirozinăg1.098
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.688
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.26
Acizi graşi saturaţi (total)g2.216
Colesterolmg92
Macronutrienți
Apăg58.64
Aport caloric / Energic totalkcal205
Lipide / Grăsimi (total)g6.43
Proteineg34.46
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.096
Fiermg2.85
Fosformg222
Magneziumg23
Manganmg0.013
Potasiumg289
Seleniuµg43.3
Sodiumg46
Zincmg5.98
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg131.3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.082
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.44
Vitamina B12µg1.77
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.187
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.927
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.679
Vitamina B6mg0.455
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg12
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum