Carne de vită, diverse sortimente de muşchi de friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, diverse sortimente de muşchi de friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.383
Acid glutamicg3.927
Alaninăg1.59
Argininăg1.692
Histidinăg0.835
Cistinăg0.338
Betainămg13.1
Valinăg1.298
Prolinăg1.247
Serinăg1.031
Fenilalaninăg1.033
Glicinăg1.593
Hidroxiprolinăg0.275
Triptofang0.172
Treoninăg1.045
Izoleucinăg1.19
Leucinăg2.081
Lizinăg2.211
Metioninăg0.681
Tirozinăg0.834
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g7.688
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.683
Acizi graşi saturaţi (total)g7.264
Colesterolmg97
Macronutrienți
Apăg54.99
Aport caloric / Energic totalkcal278
Lipide / Grăsimi (total)g18.45
Proteineg26.16
Minerale
Calciumg17
Cuprumg0.085
Fiermg1.75
Fosformg195
Magneziumg21
Manganmg0.009
Potasiumg316
Seleniuµg28.1
Sodiumg52
Zincmg4.65
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg99.6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.065
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.48
Vitamina B12µg1.73
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.115
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.095
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.515
Vitamina B6mg0.521
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum