Carne de vită de lucru, selecţie de bucăţi variate, tranşate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită de lucru, selecţie de bucăţi variate, tranşate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.395
Acid glutamicg3.938
Alaninăg1.581
Argininăg1.657
Histidinăg0.898
Cistinăg0.294
Betainămg13.1
Valinăg1.275
Prolinăg1.158
Serinăg1.002
Fenilalaninăg1.023
Glicinăg1.43
Triptofang0.294
Treoninăg1.145
Izoleucinăg1.179
Leucinăg2.072
Lizinăg2.181
Metioninăg0.671
Tirozinăg0.881
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g8.97
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.75
Acizi graşi saturaţi (total)g8.24
Colesterolmg87
Macronutrienți
Apăg52.03
Aport caloric / Energic totalkcal301
Lipide / Grăsimi (total)g20.91
Proteineg26.21
Minerale
Calciumg9
Cuprumg0.111
Fiermg2.66
Fluorµg22.4
Fosformg206
Magneziumg23
Manganmg0.015
Potasiumg317
Seleniuµg23.9
Sodiumg62
Zincmg5.93
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg99.8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.09
Vitamina B12µg2.46
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.7
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.35
Vitamina B6mg0.33
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum