Carne de vită de lucru, selecţie de bucăţi variate, tranşate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită de lucru, selecţie de bucăţi variate, tranşate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.486
Acid glutamicg4.088
Alaninăg1.641
Argininăg1.72
Histidinăg0.932
Cistinăg0.305
Valinăg1.324
Prolinăg1.202
Serinăg1.041
Fenilalaninăg1.062
Glicinăg1.485
Triptofang0.305
Treoninăg1.189
Izoleucinăg1.223
Leucinăg2.151
Lizinăg2.264
Metioninăg0.697
Tirozinăg0.914
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g7.91
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.67
Acizi graşi saturaţi (total)g7.31
Colesterolmg87
Macronutrienți
Apăg53.22
Aport caloric / Energic totalkcal283
Lipide / Grăsimi (total)g18.54
Proteineg27.21
Minerale
Calciumg9
Cuprumg0.113
Fiermg2.72
Fluorµg22.4
Fosformg210
Magneziumg23
Manganmg0.017
Potasiumg322
Seleniuµg20.5
Sodiumg62
Zincmg6.02
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.08
Vitamina B12µg2.5
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.67
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.35
Vitamina B6mg0.32
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum