Carne de vită, coastele 10-12, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, coastele 10-12, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.015
Acid glutamicg3.321
Alaninăg1.345
Argininăg1.431
Histidinăg0.706
Cistinăg0.285
Valinăg1.098
Prolinăg1.055
Serinăg0.871
Fenilalaninăg0.874
Glicinăg1.347
Hidroxiprolinăg0.232
Triptofang0.145
Treoninăg0.884
Izoleucinăg1.006
Leucinăg1.76
Lizinăg1.87
Metioninăg0.576
Tirozinăg0.705
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.376
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.256
Acizi graşi saturaţi (total)g2.183
Colesterolmg68
Macronutrienți
Apăg71.28
Aport caloric / Energic totalkcal148
Lipide / Grăsimi (total)g5.91
Proteineg22.12
Minerale
Calciumg28
Cuprumg0.072
Fiermg1.63
Fosformg204
Magneziumg23
Manganmg0.014
Potasiumg341
Seleniuµg25.5
Sodiumg57
Zincmg4.13
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.061
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.33
Vitamina B12µg1.2
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.108
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.491
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.659
Vitamina B6mg0.607
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum