Carne de vită, ceafă fără os, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, ceafă fără os, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.587
Acid glutamicg4.16
Alaninăg1.569
Argininăg1.748
Histidinăg0.837
Cistinăg0.279
Valinăg1.403
Prolinăg1.097
Serinăg1.041
Fenilalaninăg1.125
Glicinăg1.234
Hidroxiprolinăg0.12
Triptofang0.28
Treoninăg1.199
Izoleucinăg1.34
Leucinăg2.294
Lizinăg2.435
Metioninăg0.736
Tirozinăg0.951
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.51
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.25
Acizi graşi saturaţi (total)g1.96
Colesterolmg87
Macronutrienți
Apăg64.39
Aport caloric / Energic totalkcal171
Lipide / Grăsimi (total)g6.69
Proteineg25.95
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.1
Fiermg3.2
Fosformg223
Magneziumg22
Potasiumg386
Seleniuµg30
Sodiumg74
Zincmg6.39
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg98.8
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina DIU6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.087
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.17
Vitamina B12µg2.97
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.244
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.415
Vitamina B6mg0.269
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum