Carne de vită, capul pieptului,doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, capul pieptului,doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.022
Acid glutamicg4.981
Alaninăg2.017
Argininăg2.145
Histidinăg1.059
Cistinăg0.428
Betainămg16.6
Valinăg1.646
Prolinăg1.582
Serinăg1.307
Fenilalaninăg1.31
Glicinăg2.02
Hidroxiprolinăg0.349
Triptofang0.218
Treoninăg1.325
Izoleucinăg1.509
Leucinăg2.639
Lizinăg2.804
Metioninăg0.864
Tirozinăg1.057
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.216
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.18
Acizi graşi saturaţi (total)g1.973
Colesterolmg98
Macronutrienți
Apăg61.39
Aport caloric / Energic totalkcal189
Lipide / Grăsimi (total)g5.21
Proteineg33.18
Minerale
Calciumg17
Cuprumg0.109
Fiermg2.81
Fosformg209
Magneziumg22
Manganmg0.012
Potasiumg273
Seleniuµg38.3
Sodiumg55
Zincmg8.19
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg126.4
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.41
Vitamina B12µg2.24
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.204
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.801
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.654
Vitamina B6mg0.308
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg11
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum