Carne de vită, capul pieptului, tranşat pe jumătate, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, capul pieptului, tranşat pe jumătate, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.971
Acid glutamicg4.897
Alaninăg1.983
Argininăg2.109
Histidinăg1.041
Cistinăg0.421
Betainămg16.3
Valinăg1.618
Prolinăg1.555
Serinăg1.285
Fenilalaninăg1.288
Glicinăg1.986
Hidroxiprolinăg0.343
Triptofang0.214
Treoninăg1.303
Izoleucinăg1.484
Leucinăg2.595
Lizinăg2.757
Metioninăg0.849
Tirozinăg1.039
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.436
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.282
Acizi graşi saturaţi (total)g3.053
Colesterolmg99
Macronutrienți
Apăg59.18
Aport caloric / Energic totalkcal212
Lipide / Grăsimi (total)g8.07
Proteineg32.62
Minerale
Calciumg14
Cuprumg0.12
Fiermg2.83
Fosformg198
Magneziumg21
Manganmg0.011
Potasiumg256
Seleniuµg32.3
Sodiumg52
Zincmg7.61
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg124.2
Vitamina B1 - Tiaminămg0.065
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.43
Vitamina B12µg2.53
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.217
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.926
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.641
Vitamina B6mg0.323
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum