Carne de vită, capul pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, capul pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.02
Acid glutamicg4.977
Alaninăg2.016
Argininăg2.144
Histidinăg1.058
Cistinăg0.428
Betainămg16.6
Valinăg1.645
Prolinăg1.581
Serinăg1.306
Fenilalaninăg1.31
Glicinăg2.019
Hidroxiprolinăg0.348
Triptofang0.218
Treoninăg1.324
Izoleucinăg1.508
Leucinăg2.637
Lizinăg2.802
Metioninăg0.863
Tirozinăg1.056
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.554
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.207
Acizi graşi saturaţi (total)g2.274
Colesterolmg97
Macronutrienți
Apăg60.61
Aport caloric / Energic totalkcal196
Lipide / Grăsimi (total)g6
Proteineg33.15
Minerale
Calciumg16
Cuprumg0.115
Fiermg2.81
Fosformg204
Magneziumg22
Manganmg0.012
Potasiumg266
Seleniuµg34
Sodiumg54
Zincmg7.98
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg126.3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.067
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.47
Vitamina B12µg2.42
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.208
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.825
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.652
Vitamina B6mg0.317
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg11
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum