Carne de vită, capul pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, capul pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.965
Acid glutamicg3.238
Alaninăg1.311
Argininăg1.395
Histidinăg0.688
Cistinăg0.278
Betainămg13.2
Valinăg1.07
Prolinăg1.028
Serinăg0.85
Fenilalaninăg0.852
Glicinăg1.313
Hidroxiprolinăg0.227
Triptofang0.142
Treoninăg0.862
Izoleucinăg0.981
Leucinăg1.716
Lizinăg1.823
Metioninăg0.562
Tirozinăg0.687
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.611
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.166
Acizi graşi saturaţi (total)g1.425
Colesterolmg65
Macronutrienți
Apăg73.76
Aport caloric / Energic totalkcal127
Lipide / Grăsimi (total)g3.84
Proteineg21.57
Minerale
Calciumg16
Cuprumg0.093
Fiermg1.92
Fosformg202
Magneziumg23
Manganmg0.014
Potasiumg336
Seleniuµg25.1
Sodiumg74
Zincmg5.52
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg90.1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.079
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.29
Vitamina B12µg1.84
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.156
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.947
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.638
Vitamina B6mg0.519
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum