Carne de vită, capul pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, capul pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.954
Acid glutamicg3.22
Alaninăg1.304
Argininăg1.387
Histidinăg0.685
Cistinăg0.277
Betainămg13.2
Valinăg1.064
Prolinăg1.023
Serinăg0.845
Fenilalaninăg0.847
Glicinăg1.306
Hidroxiprolinăg0.225
Triptofang0.141
Treoninăg0.857
Izoleucinăg0.976
Leucinăg1.706
Lizinăg1.813
Metioninăg0.559
Tirozinăg0.684
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.514
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.156
Acizi graşi saturaţi (total)g1.34
Colesterolmg66
Macronutrienți
Apăg74.26
Aport caloric / Energic totalkcal124
Lipide / Grăsimi (total)g3.61
Proteineg21.45
Minerale
Calciumg18
Cuprumg0.092
Fiermg1.83
Fosformg200
Magneziumg22
Manganmg0.012
Potasiumg333
Seleniuµg27.1
Sodiumg76
Zincmg5.57
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg89.6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.082
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg1.71
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.14
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.731
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.63
Vitamina B6mg0.536
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum