Carne de vită, capul pieptului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, capul pieptului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.611
Acid glutamicg4.303
Alaninăg1.742
Argininăg1.853
Histidinăg0.915
Cistinăg0.37
Betainămg14.3
Valinăg1.422
Prolinăg1.366
Serinăg1.129
Fenilalaninăg1.132
Glicinăg1.745
Hidroxiprolinăg0.301
Triptofang0.188
Treoninăg1.145
Izoleucinăg1.304
Leucinăg2.28
Lizinăg2.422
Metioninăg0.746
Tirozinăg0.913
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g8.388
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.72
Acizi graşi saturaţi (total)g8.219
Colesterolmg107
Macronutrienți
Apăg51.58
Aport caloric / Energic totalkcal298
Lipide / Grăsimi (total)g19.47
Proteineg28.66
Minerale
Calciumg16
Cuprumg0.109
Fiermg2.46
Fosformg171
Magneziumg18
Manganmg0.01
Potasiumg227
Seleniuµg26.2
Sodiumg46
Zincmg6.47
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg109.2
Vitamina B1 - Tiaminămg0.054
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.52
Vitamina B12µg2.33
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.183
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.001
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.564
Vitamina B6mg0.278
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum