Carne de vită, cap de piept, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, cap de piept, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.018
Acid glutamicg4.974
Alaninăg2.014
Argininăg2.142
Histidinăg1.057
Cistinăg0.428
Betainămg16.6
Valinăg1.644
Prolinăg1.579
Serinăg1.305
Fenilalaninăg1.309
Glicinăg2.017
Hidroxiprolinăg0.348
Triptofang0.218
Treoninăg1.323
Izoleucinăg1.507
Leucinăg2.635
Lizinăg2.8
Metioninăg0.863
Tirozinăg1.056
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.889
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.235
Acizi graşi saturaţi (total)g2.572
Colesterolmg97
Macronutrienți
Apăg59.82
Aport caloric / Energic totalkcal203
Lipide / Grăsimi (total)g6.79
Proteineg33.13
Minerale
Calciumg14
Cuprumg0.122
Fiermg2.88
Fosformg202
Magneziumg22
Manganmg0.012
Potasiumg261
Seleniuµg32.9
Sodiumg53
Zincmg7.76
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg126.2
Vitamina B1 - Tiaminămg0.066
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.5
Vitamina B12µg2.57
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.221
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.003
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.651
Vitamina B6mg0.328
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg11
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum