Carne de vită, cap de piept, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, cap de piept, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.976
Acid glutamicg3.256
Alaninăg1.319
Argininăg1.403
Histidinăg0.692
Cistinăg0.28
Betainămg13.3
Valinăg1.076
Prolinăg1.034
Serinăg0.854
Fenilalaninăg0.857
Glicinăg1.321
Hidroxiprolinăg0.228
Triptofang0.143
Treoninăg0.866
Izoleucinăg0.987
Leucinăg1.725
Lizinăg1.833
Metioninăg0.565
Tirozinăg0.691
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.705
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.176
Acizi graşi saturaţi (total)g1.508
Colesterolmg65
Macronutrienți
Apăg73.27
Aport caloric / Energic totalkcal129
Lipide / Grăsimi (total)g4.06
Proteineg21.69
Minerale
Calciumg15
Cuprumg0.092
Fiermg2.04
Fosformg203
Magneziumg23
Manganmg0.015
Potasiumg335
Seleniuµg24.7
Sodiumg75
Zincmg5.53
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg90.6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.076
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.29
Vitamina B12µg2.09
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.166
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.158
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.646
Vitamina B6mg0.483
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum