Carne de vită australiană, Wagyu, rasol, vrăbioară, fara os, doar carne slabă separabilă, marmoraţie 4/5, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită australiană, Wagyu, rasol, vrăbioară, fara os, doar carne slabă separabilă, marmoraţie 4/5, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.855
Acid glutamicg3.281
Alaninăg1.165
Argininăg1.355
Histidinăg0.665
Cistinăg0.214
Valinăg0.932
Prolinăg0.829
Serinăg0.792
Fenilalaninăg0.785
Glicinăg0.897
Hidroxiprolinăg0.102
Triptofang0.231
Treoninăg0.912
Izoleucinăg0.882
Leucinăg1.668
Lizinăg1.813
Metioninăg0.588
Tirozinăg0.715
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g8.022
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.441
Acizi graşi saturaţi (total)g5.909
Acizi graşi trans (total)g0.524
Colesterolmg58
Macronutrienți
Apăg63.07
Aport caloric / Energic totalkcal223
Carbohidraţi (total)g0.2
Lipide / Grăsimi (total)g15.69
Proteineg20.15
Minerale
Calciumg4
Fiermg1.85
Sodiumg61
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum