Carne de vită australiană, Wagyu, piept, piept cu vrăbioară, slabă şi grăsimi separabile, marmoraţie 9, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită australiană, Wagyu, piept, piept cu vrăbioară, slabă şi grăsimi separabile, marmoraţie 9, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.242
Acid glutamicg2.197
Alaninăg0.78
Argininăg0.907
Histidinăg0.445
Cistinăg0.144
Valinăg0.624
Prolinăg0.555
Serinăg0.53
Fenilalaninăg0.526
Glicinăg0.601
Hidroxiprolinăg0.068
Triptofang0.155
Treoninăg0.611
Izoleucinăg0.591
Leucinăg1.117
Lizinăg1.214
Metioninăg0.394
Tirozinăg0.479
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g19.457
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.333
Acizi graşi saturaţi (total)g12.765
Acizi graşi trans (total)g1.302
Colesterolmg68
Macronutrienți
Apăg47.68
Aport caloric / Energic totalkcal392
Carbohidraţi (total)g0.22
Lipide / Grăsimi (total)g36.98
Proteineg14.58
Minerale
Calciumg4
Fiermg1.54
Sodiumg61
Vitamine
Retinolµg4
Vitamina A, IUIU15
Vitamina A, RAEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum