Carne de vită australiană, Wagyu, piept, piept cu vrăbioară, slabă şi grăsimi separabile, marmoraţie 4/5, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită australiană, Wagyu, piept, piept cu vrăbioară, slabă şi grăsimi separabile, marmoraţie 4/5, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.523
Acid glutamicg2.695
Alaninăg0.956
Argininăg1.113
Histidinăg0.546
Cistinăg0.176
Valinăg0.765
Prolinăg0.681
Serinăg0.65
Fenilalaninăg0.645
Glicinăg0.737
Hidroxiprolinăg0.084
Triptofang0.19
Treoninăg0.749
Izoleucinăg0.724
Leucinăg1.37
Lizinăg1.489
Metioninăg0.483
Tirozinăg0.587
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g12.179
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.642
Acizi graşi saturaţi (total)g8.928
Acizi graşi trans (total)g1.028
Colesterolmg63
Macronutrienți
Apăg57.21
Aport caloric / Energic totalkcal289
Carbohidraţi (total)g0.17
Lipide / Grăsimi (total)g24.2
Proteineg17.67
Minerale
Calciumg4
Fiermg1.69
Sodiumg56
Vitamine
Retinolµg4
Vitamina A, IUIU13
Vitamina A, RAEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum