Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.276
Acid glutamicg3.742
Alaninăg1.502
Argininăg1.574
Histidinăg0.853
Cistinăg0.279
Valinăg1.212
Prolinăg1.1
Serinăg0.952
Fenilalaninăg0.972
Glicinăg1.359
Triptofang0.279
Treoninăg1.088
Izoleucinăg1.12
Leucinăg1.969
Lizinăg2.072
Metioninăg0.638
Tirozinăg0.837
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g8.49
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.68
Acizi graşi saturaţi (total)g8.01
Colesterolmg83
Macronutrienți
Apăg52.79
Aport caloric / Energic totalkcal285
Lipide / Grăsimi (total)g19.79
Proteineg24.91
Minerale
Calciumg13
Cuprumg0.09
Fiermg2.3
Fosformg184
Magneziumg23
Manganmg0.014
Potasiumg344
Seleniuµg21.1
Sodiumg64
Zincmg5.98
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.09
Vitamina B12µg3.01
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.22
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.31
Vitamina B6mg0.35
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum