Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.839
Acid glutamicg3.025
Alaninăg1.214
Argininăg1.272
Histidinăg0.689
Cistinăg0.225
Valinăg0.979
Prolinăg0.889
Serinăg0.77
Fenilalaninăg0.786
Glicinăg1.098
Triptofang0.225
Treoninăg0.879
Izoleucinăg0.905
Leucinăg1.591
Lizinăg1.675
Metioninăg0.515
Tirozinăg0.676
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.56
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.27
Acizi graşi saturaţi (total)g3.23
Colesterolmg59
Macronutrienți
Apăg68.7
Aport caloric / Energic totalkcal161
Lipide / Grăsimi (total)g8.3
Proteineg20.13
Minerale
Calciumg10
Cuprumg0.067
Fiermg2.18
Fosformg196
Magneziumg22
Manganmg0.014
Potasiumg373
Seleniuµg17.1
Sodiumg63
Zincmg4.66
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.09
Vitamina B12µg3.57
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.15
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.74
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.34
Vitamina B6mg0.42
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum