Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.631
Acid glutamicg4.336
Alaninăg1.756
Argininăg1.867
Histidinăg0.922
Cistinăg0.373
Valinăg1.433
Prolinăg1.377
Serinăg1.138
Fenilalaninăg1.141
Glicinăg1.759
Hidroxiprolinăg0.303
Triptofang0.19
Treoninăg1.154
Izoleucinăg1.314
Leucinăg2.297
Lizinăg2.441
Metioninăg0.752
Tirozinăg0.92
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.595
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.332
Acizi graşi saturaţi (total)g3.43
Colesterolmg90
Macronutrienți
Apăg61.3
Aport caloric / Energic totalkcal205
Lipide / Grăsimi (total)g9.01
Proteineg28.88
Minerale
Calciumg16
Cuprumg0.092
Fiermg1.98
Fosformg227
Magneziumg25
Manganmg0.011
Potasiumg363
Seleniuµg33.6
Sodiumg60
Zincmg5.49
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.077
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.41
Vitamina B12µg1.8
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.148
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.521
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.567
Vitamina B6mg0.601
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg10
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum