Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.934
Acid glutamicg3.18
Alaninăg1.277
Argininăg1.338
Histidinăg0.725
Cistinăg0.237
Valinăg1.03
Prolinăg0.935
Serinăg0.809
Fenilalaninăg0.827
Glicinăg1.155
Triptofang0.237
Treoninăg0.925
Izoleucinăg0.952
Leucinăg1.673
Lizinăg1.761
Metioninăg0.542
Tirozinăg0.711
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.771
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.189
Acizi graşi saturaţi (total)g2.65
Colesterolmg60
Macronutrienți
Apăg71.33
Aport caloric / Energic totalkcal149
Lipide / Grăsimi (total)g6.57
Proteineg21.17
Minerale
Calciumg10
Cuprumg0.076
Fiermg1.94
Fosformg157
Magneziumg20
Manganmg0.012
Potasiumg297
Seleniuµg16.5
Sodiumg52
Zincmg5.28
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.076
Vitamina B12µg2.51
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.166
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.624
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.257
Vitamina B6mg0.302
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum