Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.083
Acid glutamicg3.426
Alaninăg1.376
Argininăg1.441
Histidinăg0.781
Cistinăg0.255
Valinăg1.109
Prolinăg1.007
Serinăg0.872
Fenilalaninăg0.89
Glicinăg1.244
Triptofang0.255
Treoninăg0.996
Izoleucinăg1.025
Leucinăg1.802
Lizinăg1.897
Metioninăg0.584
Tirozinăg0.766
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g13.04
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.05
Acizi graşi saturaţi (total)g12.29
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg46.1
Aport caloric / Energic totalkcal372
Lipide / Grăsimi (total)g30.49
Proteineg22.8
Minerale
Calciumg10
Cuprumg0.088
Fiermg2.33
Fosformg172
Magneziumg20
Manganmg0.013
Potasiumg290
Seleniuµg21.2
Sodiumg64
Zincmg5.76
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina B12µg2.33
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.64
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.37
Vitamina B6mg0.23
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum