Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.145
Acid glutamicg3.528
Alaninăg1.416
Argininăg1.484
Histidinăg0.804
Cistinăg0.263
Valinăg1.142
Prolinăg1.037
Serinăg0.898
Fenilalaninăg0.917
Glicinăg1.281
Triptofang0.263
Treoninăg1.026
Izoleucinăg1.056
Leucinăg1.856
Lizinăg1.954
Metioninăg0.601
Tirozinăg0.789
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g10.93
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.89
Acizi graşi saturaţi (total)g10.3
Colesterolmg84
Macronutrienți
Apăg49.53
Aport caloric / Energic totalkcal331
Lipide / Grăsimi (total)g25.54
Proteineg23.48
Minerale
Calciumg9
Cuprumg0.091
Fiermg2.4
Fosformg177
Magneziumg20
Manganmg0.014
Potasiumg300
Seleniuµg21.5
Sodiumg65
Zincmg6.01
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina B12µg2.37
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.75
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.38
Vitamina B6mg0.23
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum