Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.08
Acid glutamicg3.421
Alaninăg1.373
Argininăg1.439
Histidinăg0.78
Cistinăg0.255
Betainămg11.4
Valinăg1.107
Prolinăg1.005
Serinăg0.871
Fenilalaninăg0.889
Glicinăg1.242
Triptofang0.255
Treoninăg0.994
Izoleucinăg1.024
Leucinăg1.8
Lizinăg1.894
Metioninăg0.583
Tirozinăg0.765
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g12.08
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1
Acizi graşi saturaţi (total)g11.33
Colesterolmg84
Macronutrienți
Apăg48.12
Aport caloric / Energic totalkcal351
Lipide / Grăsimi (total)g28.11
Proteineg22.77
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.084
Fiermg2.37
Fosformg177
Magneziumg20
Manganmg0.014
Potasiumg305
Seleniuµg22.2
Sodiumg64
Zincmg5.45
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg86.7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina B12µg2.56
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.18
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.46
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.32
Vitamina B6mg0.23
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum