Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, prime

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, prime.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.475
Acid glutamicg2.426
Alaninăg0.974
Argininăg1.021
Histidinăg0.553
Cistinăg0.181
Betainămg9.9
Valinăg0.785
Prolinăg0.713
Serinăg0.618
Fenilalaninăg0.63
Glicinăg0.881
Triptofang0.181
Treoninăg0.705
Izoleucinăg0.726
Leucinăg1.276
Lizinăg1.344
Metioninăg0.413
Tirozinăg0.543
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g13.77
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.15
Acizi graşi saturaţi (total)g13.22
Colesterolmg72
Macronutrienți
Apăg51.51
Aport caloric / Energic totalkcal355
Lipide / Grăsimi (total)g31.66
Proteineg16.15
Minerale
Calciumg9
Cuprumg0.057
Fiermg1.7
Fosformg152
Magneziumg16
Manganmg0.011
Potasiumg263
Seleniuµg20.7
Sodiumg53
Zincmg3.6
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg67.5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.08
Vitamina B12µg2.76
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.13
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg2.75
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.3
Vitamina B6mg0.31
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg5
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum