Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, fierte, prăjite

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, fierte, prăjite.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.062
Acid glutamicg3.391
Alaninăg1.361
Argininăg1.427
Histidinăg0.773
Cistinăg0.253
Valinăg1.098
Prolinăg0.997
Serinăg0.863
Fenilalaninăg0.881
Glicinăg1.231
Triptofang0.253
Treoninăg0.986
Izoleucinăg1.015
Leucinăg1.784
Lizinăg1.878
Metioninăg0.578
Tirozinăg0.758
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g14.69
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.17
Acizi graşi saturaţi (total)g13.96
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg43.4
Aport caloric / Energic totalkcal400
Lipide / Grăsimi (total)g33.7
Proteineg22.57
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.083
Fiermg2.17
Fosformg175
Magneziumg20
Manganmg0.013
Potasiumg304
Seleniuµg28.4
Sodiumg65
Zincmg5.39
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina B12µg2.56
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.18
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.4
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.36
Vitamina B6mg0.26
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum