Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prim, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prim, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.005
Acid glutamicg3.298
Alaninăg1.324
Argininăg1.387
Histidinăg0.752
Cistinăg0.246
Valinăg1.068
Prolinăg0.969
Serinăg0.839
Fenilalaninăg0.857
Glicinăg1.198
Triptofang0.246
Treoninăg0.959
Izoleucinăg0.987
Leucinăg1.735
Lizinăg1.826
Metioninăg0.562
Tirozinăg0.738
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g14.13
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.12
Acizi graşi saturaţi (total)g13.42
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg44.87
Aport caloric / Energic totalkcal386
Lipide / Grăsimi (total)g32.38
Proteineg21.95
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.081
Fiermg2.13
Fosformg169
Magneziumg20
Manganmg0.014
Potasiumg310
Seleniuµg27.7
Sodiumg62
Zincmg5.19
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.08
Vitamina B12µg2.84
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.18
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.19
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.32
Vitamina B6mg0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum