Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.065
Acid glutamicg3.396
Alaninăg1.363
Argininăg1.428
Histidinăg0.774
Cistinăg0.253
Valinăg1.099
Prolinăg0.998
Serinăg0.864
Fenilalaninăg0.882
Glicinăg1.233
Triptofang0.253
Treoninăg0.987
Izoleucinăg1.016
Leucinăg1.786
Lizinăg1.88
Metioninăg0.579
Tirozinăg0.759
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g12.8
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.05
Acizi graşi saturaţi (total)g12.01
Colesterolmg84
Macronutrienți
Apăg46.87
Aport caloric / Energic totalkcal365
Lipide / Grăsimi (total)g29.79
Proteineg22.6
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.084
Fiermg2.35
Fosformg176
Magneziumg20
Manganmg0.013
Potasiumg302
Seleniuµg22.4
Sodiumg64
Zincmg5.4
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg86.1
Vitamina D (D2 + D3)µg0.5
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.5
Vitamina DIU19
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.24
Vitamina B12µg2.55
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.17
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.43
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.31
Vitamina B6mg0.23
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum