Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.11
Acid glutamicg3.471
Alaninăg1.393
Argininăg1.46
Histidinăg0.791
Cistinăg0.259
Betainămg11.6
Valinăg1.124
Prolinăg1.02
Serinăg0.883
Fenilalaninăg0.902
Glicinăg1.26
Triptofang0.259
Treoninăg1.009
Izoleucinăg1.039
Leucinăg1.826
Lizinăg1.922
Metioninăg0.591
Tirozinăg0.776
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g11.01
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.91
Acizi graşi saturaţi (total)g10.32
Colesterolmg84
Macronutrienți
Apăg49.9
Aport caloric / Energic totalkcal330
Lipide / Grăsimi (total)g25.63
Proteineg23.1
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.085
Fiermg2.41
Fosformg180
Magneziumg20
Manganmg0.014
Potasiumg310
Seleniuµg21.7
Sodiumg65
Zincmg5.57
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg88
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina B12µg2.58
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.18
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.51
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.32
Vitamina B6mg0.24
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum