Carne de vită, antricot de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.814
Acid glutamicg4.772
Alaninăg1.746
Argininăg1.953
Histidinăg1.07
Cistinăg0.291
Valinăg1.448
Prolinăg1.221
Serinăg1.183
Fenilalaninăg1.165
Glicinăg1.258
Hidroxiprolinăg0.141
Triptofang0.331
Treoninăg1.375
Izoleucinăg1.368
Leucinăg2.507
Lizinăg2.792
Metioninăg0.777
Tirozinăg1.09
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.581
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.297
Acizi graşi saturaţi (total)g3.053
Acizi graşi trans (total)g0.375
Colesterolmg83
Macronutrienți
Apăg62.52
Aport caloric / Energic totalkcal188
Lipide / Grăsimi (total)g8.42
Proteineg28
Minerale
Calciumg5
Cuprumg0.097
Fiermg2.65
Fosformg234
Magneziumg26
Potasiumg363
Seleniuµg33.6
Sodiumg54
Zincmg6.81
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU5
Vitamina A, RAEµg1
Vitamina DIU4
Vitamina B1 - Tiaminămg0.065
Vitamina B12µg3.72
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.187
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.655
Vitamina B6mg0.561
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum