Carne de vită, antricot cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.059
Acid glutamicg3.386
Alaninăg1.359
Argininăg1.424
Histidinăg0.772
Cistinăg0.252
Valinăg1.096
Prolinăg0.995
Serinăg0.862
Fenilalaninăg0.88
Glicinăg1.23
Triptofang0.252
Treoninăg0.984
Izoleucinăg1.013
Leucinăg1.781
Lizinăg1.875
Metioninăg0.577
Tirozinăg0.757
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g11.73
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.99
Acizi graşi saturaţi (total)g10.92
Colesterolmg83
Macronutrienți
Apăg48.97
Aport caloric / Energic totalkcal341
Lipide / Grăsimi (total)g27.14
Proteineg22.54
Minerale
Calciumg13
Cuprumg0.078
Fiermg2.42
Fosformg183
Magneziumg20
Manganmg0.014
Potasiumg324
Seleniuµg21.9
Sodiumg63
Zincmg4.93
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.06
Vitamina B12µg2.88
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.16
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.16
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.24
Vitamina B6mg0.24
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum