Carne de vită, antricot cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.035
Acid glutamicg3.347
Alaninăg1.344
Argininăg1.408
Histidinăg0.763
Cistinăg0.249
Valinăg1.083
Prolinăg0.984
Serinăg0.852
Fenilalaninăg0.87
Glicinăg1.215
Triptofang0.249
Treoninăg0.973
Izoleucinăg1.002
Leucinăg1.761
Lizinăg1.853
Metioninăg0.57
Tirozinăg0.748
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g12.63
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.07
Acizi graşi saturaţi (total)g11.78
Colesterolmg83
Macronutrienți
Apăg47.18
Aport caloric / Energic totalkcal359
Lipide / Grăsimi (total)g29.21
Proteineg22.28
Minerale
Calciumg13
Cuprumg0.077
Fiermg2.39
Fosformg181
Magneziumg20
Manganmg0.013
Potasiumg319
Seleniuµg21.9
Sodiumg63
Zincmg4.86
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.06
Vitamina B12µg2.85
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.16
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.13
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.24
Vitamina B6mg0.24
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum