Carne de vită, antricot cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, fierte, prăjite

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, fierte, prăjite.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.088
Acid glutamicg3.434
Alaninăg1.379
Argininăg1.444
Histidinăg0.783
Cistinăg0.256
Valinăg1.112
Prolinăg1.009
Serinăg0.874
Fenilalaninăg0.892
Glicinăg1.247
Triptofang0.256
Treoninăg0.998
Izoleucinăg1.028
Leucinăg1.806
Lizinăg1.902
Metioninăg0.585
Tirozinăg0.768
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g14.29
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.13
Acizi graşi saturaţi (total)g13.59
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg44.49
Aport caloric / Energic totalkcal393
Lipide / Grăsimi (total)g32.74
Proteineg22.86
Minerale
Calciumg10
Cuprumg0.088
Fiermg2.33
Fosformg172
Magneziumg20
Manganmg0.014
Potasiumg291
Seleniuµg22.1
Sodiumg64
Zincmg5.78
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina B12µg2.34
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.65
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.37
Vitamina B6mg0.23
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum