Carne de vită, antricot cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.464
Acid glutamicg2.408
Alaninăg0.967
Argininăg1.013
Histidinăg0.549
Cistinăg0.18
Valinăg0.78
Prolinăg0.708
Serinăg0.613
Fenilalaninăg0.626
Glicinăg0.875
Triptofang0.18
Treoninăg0.7
Izoleucinăg0.721
Leucinăg1.267
Lizinăg1.334
Metioninăg0.41
Tirozinăg0.539
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g12.56
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.07
Acizi graşi saturaţi (total)g12.13
Colesterolmg72
Macronutrienți
Apăg53
Aport caloric / Energic totalkcal333
Lipide / Grăsimi (total)g29.34
Proteineg16.03
Minerale
Calciumg8
Cuprumg0.058
Fiermg1.68
Fosformg150
Magneziumg15
Manganmg0.011
Potasiumg254
Seleniuµg15.7
Sodiumg54
Zincmg3.67
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.08
Vitamina B12µg2.67
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.13
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg2.57
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.32
Vitamina B6mg0.29
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg5
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum