Carne de vită, antricot cu coaste, capăt mic (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, prime

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot cu coaste, capăt mic (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, prime.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.529
Acid glutamicg2.515
Alaninăg1.01
Argininăg1.058
Histidinăg0.573
Cistinăg0.187
Valinăg0.814
Prolinăg0.739
Serinăg0.64
Fenilalaninăg0.653
Glicinăg0.913
Triptofang0.187
Treoninăg0.731
Izoleucinăg0.753
Leucinăg1.323
Lizinăg1.393
Metioninăg0.429
Tirozinăg0.562
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g12.84
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.04
Acizi graşi saturaţi (total)g12.07
Colesterolmg70
Macronutrienți
Apăg53.22
Aport caloric / Energic totalkcal335
Lipide / Grăsimi (total)g29.18
Proteineg16.74
Minerale
Calciumg10
Cuprumg0.057
Fiermg1.77
Fosformg160
Magneziumg17
Manganmg0.012
Potasiumg286
Seleniuµg16.3
Sodiumg53
Zincmg3.62
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.08
Vitamina B12µg2.97
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.13
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.08
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.28
Vitamina B6mg0.35
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg5
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum