Carne de vită, antricot cu coaste, capăt mic (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot cu coaste, capăt mic (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.739
Acid glutamicg2.866
Alaninăg1.161
Argininăg1.234
Histidinăg0.609
Cistinăg0.246
Valinăg0.947
Prolinăg0.91
Serinăg0.752
Fenilalaninăg0.754
Glicinăg1.162
Hidroxiprolinăg0.201
Triptofang0.125
Treoninăg0.763
Izoleucinăg0.869
Leucinăg1.519
Lizinăg1.613
Metioninăg0.497
Tirozinăg0.608
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g8.617
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.766
Acizi graşi saturaţi (total)g8.121
Colesterolmg80
Macronutrienți
Apăg60.11
Aport caloric / Energic totalkcal263
Lipide / Grăsimi (total)g20.13
Proteineg19.09
Minerale
Calciumg24
Cuprumg0.063
Fiermg1.38
Fosformg172
Magneziumg19
Manganmg0.012
Potasiumg293
Seleniuµg20.7
Sodiumg48
Zincmg3.38
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.051
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.43
Vitamina B12µg1.06
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.081
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.157
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.557
Vitamina B6mg0.514
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg10
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum