Carne de vită, antricot cu coaste, capăt mic (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, antricot cu coaste, capăt mic (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.782
Acid glutamicg2.937
Alaninăg1.189
Argininăg1.265
Histidinăg0.624
Cistinăg0.252
Valinăg0.971
Prolinăg0.933
Serinăg0.771
Fenilalaninăg0.773
Glicinăg1.191
Hidroxiprolinăg0.206
Triptofang0.129
Treoninăg0.782
Izoleucinăg0.89
Leucinăg1.556
Lizinăg1.653
Metioninăg0.509
Tirozinăg0.623
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g7.708
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.685
Acizi graşi saturaţi (total)g7.264
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg62
Aport caloric / Energic totalkcal246
Lipide / Grăsimi (total)g18
Proteineg19.56
Minerale
Calciumg22
Cuprumg0.067
Fiermg1.4
Fosformg180
Magneziumg20
Manganmg0.009
Potasiumg297
Seleniuµg22.4
Sodiumg49
Zincmg3.28
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.4
Vitamina B12µg0.93
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.106
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.228
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.554
Vitamina B6mg0.54
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg10
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum