Carne de vânat, veveriţă, gătită, friptă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vânat, veveriţă, gătită, friptă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.447
Acid glutamicg4.16
Alaninăg1.457
Argininăg1.605
Histidinăg0.803
Betainămg16.2
Valinăg1.216
Prolinăg1.147
Serinăg1.009
Fenilalaninăg1.191
Glicinăg1.334
Treoninăg1.172
Izoleucinăg1.172
Leucinăg2.211
Lizinăg2.225
Metioninăg0.675
Tirozinăg0.921
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.786
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.683
Acizi graşi saturaţi (total)g0.54
Colesterolmg121
Macronutrienți
Apăg62.07
Aport caloric / Energic totalkcal173
Lipide / Grăsimi (total)g4.69
Proteineg30.77
Minerale
Calciumg3
Cuprumg0.148
Fiermg6.81
Fosformg211
Magneziumg28
Manganmg0.032
Potasiumg352
Seleniuµg15.1
Sodiumg119
Zincmg1.78
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg122.9
Vitamina B1 - Tiaminămg0.06
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.4
Vitamina B12µg6.51
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.29
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.64
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.93
Vitamina B6mg0.37
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum